Kosova

Mos kaloni në këto rrugë të Prishtinës, do të mbyllen prej nesër deri të shtunën në ora 18:00

Komuna e Prishtinës ka dalur me një njoftim ku bënë të ditur se rrugët “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashe Tepelena” dhe “Karl Gega” do të mbyllen për qarkullim, prej ditës se premte, 23 tetor nga ora 07:30 deri të shtunën, 24 tetor në orën 18:00.

Arsyeja e mbylljes së rrugëve është për shkak  të punimeve të shtresës finale të asfaltit. Ky është njoftimi i plotë:

Për shkak të punimeve të shtresës finale të asfaltit, rrugët “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashe Tepelena” dhe “Karl Gega” do të…

Slået op af Shpend AhmetiTorsdag den 22. oktober 2020