Show Biz

Morena Taraku: Iu gjendet pranë në vështirësi disa familjeve në nevojë

Morena Taraku ka ndarë me fansat një të fshehtë për të cilën nuk ka folur më herët.

Morena Taraku i ka mundësuar së fundmi fansave të saj t’i shtrojnë pyetje asaj lidhur me çfarëdo gjëje që dëshirojnë të dine.

Dhe një nga pyetjet që këngëtarja ka pranuar ishte “A do ndihmoje dikë në nevojë”?

“Unë kam familjet e mia që iu ndihmoj dhe me çdo hall e dert të tyre merrem unë…Tani i kam si familjarë të mi…Unë mendoj se çelësi kryesor në jetë është të japësh ndihmë…dhe t’ia zgjatësh dorën njerëzve në nevojë”, ka qenë përgjigja e këngëtares.

Leave a Reply

Your email address will not be published.