Show Biz

Momentet e Nora Istrefit në Dubai

Pasi qe Era Istrefi është ne përgatitje të perforamncës se saj në Dubai pikërisht në clubin XL Dubai sonte në mbrëmje, ajo është shoqëruar edhe nga motra e saj Nora Istrefi ku siq shihet ajo po e shfrytëzon kohen qe te vizitoj vende të ndryshme ku ajo postoi disa foto rrjetin social të saj Instagram ku shihet se po ja kalon për mrekulli.

Atje po e shoqëron edhe  burri i saj  Robert Berisha dhe shume miq te tjere.

Ndryshe  Nora po e ‘çon’ në këmbë vendin me gjoks jashtë dhe veshtje me stil.

Në një foto të publikuar në Instagram ka marrë shumë pëlqime dhe komente pozitive nga fansat.