Show Biz

Momentet e fundit të John Lennon të kapura në kamera në shitje, artisti shfaqet duke i dhënë autograf vrasësit të tij

Fotot e fundit të John Lennon janë tashmë në shitje për $500,000 (£405,000).

Fotot, e kapura rastësisht nga një paparac, u bënë ndër më të famshmet në botë. Kjo pasi ato shfaqin artistin duke firmosur një autograf për atë që do të bëhej së shpejti vrasësi i tij.

John Lenon u pa duke dalë nga apartamenti i tij dhe më pas të jepte një autograph për ish bodyguardin e tij. Ishte ky i fundit që i mori jetën pak momente më pas.

Këto foto tashmë do të shiten në ankand.