Kosova

Memorandum mirëkuptimi ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shërbimit Korrektues të Kosovës

Sot, në Ministrinë e Mbrojtjes u nënshkrua Memorandumi i mirëkuptimit ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shërbimit Korrektues të Kosovës. Memorandumin e nënshkruan sekretarja e Përgjithshme e MM-së, znj. Rozafa Ukimeraj dhe drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Nehat Thaçi.

Nënshkrimi i memorandumit ka për qëllim bashkëpunimin e ndërsjellë në mes të Forcës për Sigurinë e Kosovës (FSK) dhe Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK), si dhe avancimin e mëtejmë të marrëdhënieve reciproke mes të dy Institucioneve.

Në kuadër të marrëveshjes është përfshirë edhe dhurimi i 18-të kontejnerëve nga ShKK, për FSK-në. /Kosova.info/