Bota

Migrantët lahen në ujërat termike për t’i ikur të ftohtit

Dhjetëra migrantë nga vende të ndryshme të botës, po lahen në ujërat natyrorë të burimeve termike në Bosnje dhe Hercegovinë për t’u mbajtur të pastër.

Ata thonë se uji në burimin në qytetin Illixha, afër Sarajevës, është më i ngrohtë se në kampin ku jetojnë aty pranë.