Show Biz

“M’ke rrejt” kënga më e re nga Butrint Imeri

Butrint Imeri ka lansuar këngën e re.

Butrint Imeri i cili kishte pauzuar për disa muaj pas sukseseve të arritura me këngët ‘Dream girl’ dhe ‘Hajt hajt’, ai ka publikuar projektin e ri muzikor.

Ai para pak minutave lëshoi këngën më të re ‘M’ke rrjet’ tekstin e të cilës e ka shkruar vet ai dhe të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.