SHËNDETËSIA

Mjekët kosovarë: Jemi me bollëk, s’ka nevojë të vijnë mjekë nga Serbia

Oda e Mjekëve të Kosovës ka reaguar ashpër ndaj kërkesës së 14 mjekëve dhe infermierëve nga Serbia për të hyrë në Kosovë.

Me anë të një komunikate për media, Oda e Mjekëve ka thënë se një lajm të tillë, ata e kanë pranuar me një shqetësim të thellë.

Arsye për këtë është se sipas Odës së Mjekëve të Kosovës, veprime të tilla janë duke shpërfaqur mosbesime etnike.

Sipas OMK-së, shteti serb po tenton që mjekët e Kosovës t’i paraqes të paaftë ndërsa ata për vete të paraqiten si humanë në sytë e ndërkombëtarëve.

Njoftimi i plotë:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.