Kombëtare

Ministri shqiptar i Turizmit viziton Prishtinën

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit i Republikës së Shqipërisë, Blendi Klosi, sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Prishtinë.

Klosi do të jetë i shoqëruar nga  kryetarët e Bashkive të Vlorës dhe Himarës, Dritan Leli dhe Jorgo Goro, si dhe nga një grup operatorësh turistikë.

Delegacioni shqiptar do të priten nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala dhe ministri i Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.