Kosova

Ministri i Brendshëm i Austrisë viziton Kosovën

Ministri i Brendshëm i Austrisë, Karl Nehammer, viziton sot Kosovën

Nehammer do të pritet nga ministri i Brendshëm i Kosovës, Xhelal Sveçla.

Takimi do të fillojë në ora 12:00 dhe mbahet në objektin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Pas takimit, të dy ministrat do të dalin në konferencë për media.