Kosova

Ministri Dalibor Jevtić uron besimtarët me rastin e Fitër Bajramit

Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtić, nëpërmjet një letre, i ka uruar besimtarët myslimanë me rastin e festës së Fitër Bajramit – përcjell Kosova.info

Me këtë rast shprehi urimet e mia më të sinqerta për të gjithë anëtarët e besimit islam, si dhe Kryetarit të Bashkësisë Islame të Kosovës, z. Naim Tërnavës, me rastin e Fitër Bajramit me përshëndetjen tradicionale – EID SHERIF MUBAREK OLSUN; shkruan në mesazhin e urimit nga Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtić.

Duke festuar fundin e muajit të shenjtë të Ramazanit, muajin e agjërimit, lutjes dhe bamirësisë, uroj që vlerat e përbashkëta të ndriçojnë rrugën e paqes, pendimit dhe faljes dhe të mundësojnë ndërtimin e një të ardhme më të mirë për të gjitha komunitetet.

Në frymën e traditës dhe zakonit tuaj, ju uroj që t’i kaloni këto ditë feste në lumturi dhe gëzim, të rrethuar nga të dashurit tuaj, shkruan në letrën e urimit të Ministrit Dalibor Jevtić./Kosova.info/