Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ministri britanik për çështje evropiane: I lumtur që trupat britanike do ta përforcojnë KFOR’in

Leo Docherty, ministër i Britanisë së Madhe për çështje britanike është shprehur i lumtur që trupat britanike do të përforcojnë KFOR’in në Kosovë.

Britania e Madhe ka marrë vendim që të rris praninë në Kosovë, sidomos pas tensioneve të fundit më 24 shtator në veri të Kosovës.

Më tutje, Docherty ka thënë se Britania e Madhe është e përkushtuar ndaj NATO’s dhe ndaj stabilitetit në Ballkanin Perëndimor.

“Të kënaqur që forcat e Mbretërisë së Bashkuar po forcojnë KFOR-in në Kosovë, duke demonstruar përkushtimin tonë ndaj NATO-s dhe stabilitetit në Ballkanin Perëndimor”, ka thënë ai.
Ai thotë se de-përshkallëzimi duhet të arrihet në të gjitha anët.

”Ne kërkojmë qetësi dhe de-përshkallëzim nga të gjitha anët. E vetmja rrugë e qëndrueshme drejt paqes në Kosovë është përmes dialogut”, ka deklaruar ai.

Go to TOP