Kosova

Ministri Beqaj sot mban konferencë për media pas njoftimit nga Kadri Veselit për të liruar nga detyra

Pas njoftimit të kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit për të liruar nga detyra të gjithë zyrtarët e PDK-së, të cilët kanë aktakuza, i përfoluri për largim nga pozita e ministrit, Besim Beqaj, sot mban konferencë.

“Ju njoftojmë se të enjten në ora 11:00 ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, do të mbajë konferencë për media. Konferenca mbahet në objektin e Ministrisë së Punëve të Jashtme, kati i 3-të, rruga ‘Luan Haradinaj’, Prishtinë”, thuhet në njoftim