OPINION

Mini Edi, Mini Miloshevici dhe Mini Shengeni

Shkruan: Rexhep MYFTARI
Edhe sa Shqiptar duhet te Vriten, Masakrohen, Zhduken e Dhunohen qe ta Kuptoni kush eshte Serbi, Vucici?!

Prandaj me te drejt po te quajn Mini Edi dhe do te mbahesh n’mend per Mini Zotrote.

Nese Mini Zotria juaj nuk e kupton qe Serbi eshte Armiku, Vetedija jonë kombetare po behet Maxi dhe Shqiptaret gjithandej po e kuptojne qe Mini Diktatoreve si puna juaj po u vie fundi.

Apo Ndoshta ju jeni Mini Shqiptar dhe NUK e kuptoni Qellimin e Serbeve ndaj Shqiptarve, Shfarrosja nga Faqja e Dheut?!

Mini ndjenja juaj Shqiptare ne kohen kur Mini Miloshevici i quajtur Vucic, Mohuesi i Masakrave ndaj Shqiptarve te Kosoves po shtiret si ndihmetar rrit Maximalisht nevojen per fundin tuaj.

Nese ende nuk e keni Lexuar, Načertanije titullohet Libri i Politikes se Jashtme Serbe i shkruar ne vitin 1844 te cilin ne perpikmeni po e zbaton Vucici. Ardhja e Mini Miloshevicit ne Durres eshte Triumf per Serbet dhe politiken e tyre Shoveniste ndaj Shqiptarve.

Nese u ka ikur nga Mini Edi informata qe Serbia ende ne Kushtetuten e saj e konsideron Kosoven si pjese perberese te Serbise ua perkujtoj qe 116 Shtete boterore e kane pranuar pavarsine e Kosoves.

Nese mini Edi po harron, Shqiptaret nga Kosova deshirojn t’ua perkujtojne juve qe ne Kosove jane Vrare, Dhunuar e Masakruar nga Vucici dhe Serbet e tij dhjeta mija Shqiptar vetem sepse jane Shqiptar.

. . . ende Mini Shqiptar ?! Vazhdoni te Lexoni fakte te shpejta.

Miloshevici dhe Vucici kane djegur 128000 (Mije) Shtepi Shqiptare anembane Kosoves.

20000 Mije Gra e Vajza Shqiptare te Dhunuara.

1432 Femije Shqiptar te Vrare 

14000 Civil Shqiptar te Vrare

Nga 6000 persona 1653 Shqiptar ende jane te Zhdukur, Vucici e din Ku jane Ata.

. . . A jeni ende Shqiptar ?

Vucici eshte ende Serb dhe Vazhdon ta zbatoj Načertanijen ndaj Shqiptarve.

Mini Shengenin mbajeni per vehte Mini Zotrote, Kosova te Ardhmen e saj e sheh ne Unionin Evropian.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.