Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Mimoza Shkodra shfaqet me një stil krejt ndryshe

Këngëtarja e njohur Mimoza Shkodra është tejet aktive në mediat sociale.

Ajo ka ndarë disa foto në ‘Instagram’ ku shihet krejt ndryshe nga ajo se çka e kemi pare Mimozën, shkruan “Kosovarja”.

Artistja shihet e thjeshtë pa grim dhe e veshur në kostume sportive duke marrë rrugë për ecje në bjeshkët e Zvicrës.

Kujtojmë se Shkodra ne çdo paraqitje të saj është parë e kuruara dhe e zbukuruar në detajin edhe me të vogël.

Go to TOP