Kosova

Mimoza Kusari-Lila: Këta janë favoritët për deputetë nga të gjitha partitë politike

Mimoza Kusari-Lila tregon favoritët për deputetë nga të gjitha partitë politike Kandidatja për deputete nga lista e Lëvizjes Vetëvendosje ka treguar mbrëmë, favoritët për deputet nga të gjitha subjektet politike në vend.

Nga 110 kandidatët për deputet nga Liudhja Demokratike e Kosovës, Kusari-Lila përzgjodhi vetëm tre emra, atë të Besian Mustafës,  Hykmete Bajramit dhe Vlora Dumoshit.

Në ndërkohë kandidatët e preferuar për deputet nga Partias Demokratike e Kosovës janë: Bedri Hamza, Ganimete Musliu, Valdete Idrizi dhe Ariana Musliu-Shoshin. Ndërsa nga AAK’ja ajo zgjodhi emrin e Ahmeti Isufit dhe Fatmir Gashit.