Kosova

Milionerët në Dubai dalin në rrugë për Pavarësinë e Kosovës

Kosova dje ka shënuar 13-vjetorin e shpalljes së pavarësisë, ndërsa është festuar gjithandej ku ka shqiptar.

Përvjetori i pavarësisë së Kosovës është festuar edhe në Dubai në një mënyrë më të veçantë.

Atje shqiptarët milionerë kanë stolisur veturat e tyre luksoze me flamuj të Kosovës dhe të Shqipërisë ndërsa kanë dal nëpër rrugë për të festuar.

Pamjet nga festa në Dubai mund t’i shihni më poshtë, raporton Magazina.al.

Kliko ketu : https://video.gjirafa.com/snaptik-6930324264860126469-lena-berisha-1-mp4