SPORT

Milaim Zeka: Krimi i organizuar në Kosovë është në Federatën e Futbollit të Kosovës

Milaim Zeka, ish deputeti kosovar ka thënë se krimi i organizuar në Kosovë është në FFK.

“Sa te jetë ai Duka në FSHF, i njejti sherr edhe hajni ka hy edhe në Federatën e Futbollit te Kosovës”, tha Milaim Zeka në emisionin “EuroDueli” në RTV Dukagjini.

Ai poashtu tha se ka fakte dhe argumente për këtë të cilën e tha.