Kombëtare

Mijëra kosovarë drejt bregdetit të Shqipërisë për fundjavë

Mijëra kosovarë janë drejtuar Shqipërisë për të kaluar fundjavën.

Nga mëngjesi deri në orën 09:00 kanë kaluar mbi 7 mijë shtetas kosovarë.

Numri i madh i kosovarëve që vijnë drejt Shqipërisë ka krijuar fluks në Morinë.

Ora News raportoi se Policia kufitare ka punuar me proceduara të përshpejtuara duke lehtësuar qarkullimin dhe shmangur vonesat në kufi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.