Kosova

Miftaraj-Lumezit: Rrogën mbi 3 mijë euro e po pret me ti kry puntë Amerika a?

Pas deklaratës së Lumezit se ka kërkuar ndihmë nga Amerika për rastin e hetimit të vdekjes së Astrit Deharit, ka reafuar Ehat Miftaraj nga Instituti  i Kosovës për Drejtësi, shkruan Kosova.info.

Ai i ka thënë se si mundet që Amerika me i kry punë dikujt që e ka rrogën mbi 3 mijë  euro.

Postimi i tij i plotë:

200 prokurore ne sistem!

Paga mujore prej 1500 Euro deri ne 3200 Euro e fiu!

E duhet Amerika me i kry punet tona gjithe here a???

P.S.

Kerkesa nuk eshte e bazuar ne ligj. Eshte e pa realizueshme!

Amerika edhe me deshte nuk ka mundesi me na ndihmu ne kete rast. Krejt cka mundet eshte me na ba superekspertizen ne Amerike.

Per me sjell prokuror nga Amerika as qe vjen ne konsiderate! Refuzim me te paren.

As Amerika as edhe nje shtet tjeter, nuk dojne mu perzi ne raste te shteteve tjera.

Kushtetuta dhe Ligji percakton se vetem prokuroret e emeruar sipas ligjit ne Kosove mund te ushtrojne funksione prokuroriale.

Ne nivel te keshillave, eskpertizes se stafit te ambasades ne Kosove, po ambasada mundet me na ndihmu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.