Bota

Michel me propozime të reja për zbatimin e marrëveshjes së Brukselit

Kryeministri belg Charles Michel  ka sjellë në Beograd propozimet e reja që kanë të bëjnë me zbatimin e marrëveshjes së Brukselit për të cilat nuk ka dhënë detaje por as ato të shqyrtohen brenda BE-së.

“Kur të kthehem në Bruksel do t’i ndajë me kolegët të gjitha ato pozicione dhe ide, por edhe disa procedura të mundshme, dhe në këtë kontekst do të bisedojmë edhe për AKS ( Asociacionin e Komunave Serbe), sepse kjo është diçka për të cilën duhet të bisedojmë dhe për të cilën duhet të punohet, tha Michele. /Kosova.info/