Kosova

Mësuesi vushtrrias hyn me dhunë në klasë ia merr koleges ditarin dhe arratiset

Policia e Kosovës njofton se një rast i pengimit ndaj personit zyrtar në kryerje të detyrës ka ndodhur në një shkollë në Vushtrri, shkruan kosova.info.

Ankuesja femër K-Shqiptare mësimdhënëse në shkollë fillore ka informuar se për deri sa ishte duke mbajtur orë mësimi, kolegu i saj i dyshuari mashkull K-Shqiptar ka hyrë në klasë duke bërtitur dhe më pas me forcë ka marr ditarin e klasës. I dyshuari gjendet në arrati.

Rasti është duke u hetuar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.