Rajoni

Mësoni :Gjuriq “e hup kontrollen përsëri”

Drejtori i të ashtuquajturës “Zyra për Kosovën” në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, edhe një herë është bërë “i famshëm për gjestet e tij” – në rrjetet sociale – sidomos në raport me shefin e tij.

Dhe kësaj radhe ai është kapur nga kamerat, derisa shefi i tij, Aleksandar Vuçiq, tregonte se ata kanë fituar zgjedhjet në Serbi.

Madje, Gjuriq, siç edhe shihet në një video të publikuar nga Al Jazeera, nuk mund të kontrollojë emocionet e tij.

Ndryshe, në videon e publikuar shihet se kjo nuk është hera e parë kur Gjuriq “nuk i kontrollon emocionet”, pasi ai shihet edhe në raste të tjera “duke e humbur kontrollen, përsëri dhe përsëri”.

blob:https://www.facebook.com/13e100de-c259-4b12-90df-0b23998c1f26

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.