Hi Tech

Mësojeni këtë teknikë për ta mësuar tastierën e kompjuterit

Fatmirësisht, ekziston mënyra super e thjeshtë për zgjidhjen e këtij problemi, dhe e gjitha që me siguri ju nevojitet është tavolinën tuaj.

Ai është shiriti vetëngjitës!

Në vend që të shpenzoni para në rekuizita të ndryshme për pastrim, thjesht pritni një fletë vetëngjitëse dhe paloseni përgjysmë.

Pjesën ngjitëse tani vetëm kalojeni midis tastierës dhe do të shihni se si çdo grimcë dhe ndotje ngjitet për shirit.

Truk shtesë: a ju është derdhur pija mbi tastierë?

Tamponin e pambukut njomeni në alkool dhe pastroni tastierën nga të gjitha njollat. /Telegrafi/

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483