Kosova

Merr vendim Gjykata, ja sa dënohet Burdushi

Gjykata Themelore në Prizren e ka shpallur fajtor për mashtrim mjekun popullor, Hysri Peqanin të njohur si Burdushi.

Burdushi u dënua me 1 vit burgim dhe gjobë në shumën prej 5,000 euro. Të njejtit iu është ndaluar edhe ushtrimi i profesionit në periudhë prej tre viteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.