Love & Sex

Mendoni që mashkull fle pas seksit? E keni gabim, ja çfarë dëshiron ai

Filmat dhe librat ju kanë mësuar që meshkujt pas seksit dëshirojnë të flenë apo të hanë, e vërteta megjithatë është pak më ndryshe

A keni pyetur ndonjëherë për çka mendojnë meshkujt pas aksionit në krevat?

Filmat, seritë dhe librat na kanë mësuar që meshkujt pas seksit dëshirojnë të flenë apo të hanë.

Megjithatë, realiteti është paksa më ndryshe, ndërkaq rezultatet e një studimi të paradokohshëm do t’ju befasojnë, transmeton Telegrafi.

Dihet që meshkujt, besuat apo jo, pas seksit kanë nevoja të ngjashme si edhe femrat.

Shumica e pjesëmarrësve në hulumtim, saktësisht 51 për qind e tyre, janë përgjigjur që pas seksit më së shumti dëshirojnë të përkëdhelen, gjë që është plotësisht e kundërta nga besimi popullor.

Nga ana tjetër, 27% e tyre kanë pranuar që pas aksionit në krevat veprimi më i dëshirueshëm është gjumi.

Fatmirësisht, vetëm 12% e meshkujve menjëherë pas seksit marrin në dorë telekomandën e TV-së, ndërsa pas seksit janë të uritur gjithsej 10% të tyre.