Show Biz

“Meant to be” nuk di të ndalet

“Meant to be” e Bebe Rexhës në bashkëpunim me “Florida Georgia Line” është bërë një ndër këngët më të pëlqyera në SHBA, aq sa ka kapur majat e klasifikimeve dhe nuk di të zbresë.

Kënga vazhdon të qëndrojë për 20 javë në krye të klasifikimit, duke u bërë e treta në histori që mban fronin e “Hot Country Songs” dhe sipas parashikimeve nuk ka ndër mend ta lëshojë.

Numri një i këngëve kauntri që ka kryesuar më gjatë klasifikimet është “Body Like a Back Road”, e Sam Hunt, me 34 javë. Ndërsa në vend të dytë qëndron një tjetër këngë e “Florida Georgia Line”, “Cruise”, me 24 javë.

Ndërsa në klasifikimin “Billboard Hot 100”, “Meant to be” renditet e treta. Kurora mbahet nga Drake me dy këngë, “Nice for what” dhe “God’s plan”.

Kënga vazhdon të qëndrojë për 20 javë në krye të klasifikimit, duke u bërë e treta në histori që mban fronin e “Hot Country Songs” dhe sipas parashikimeve nuk ka ndër mend ta lëshojë.

Numri një i këngëve kauntri që ka kryesuar më gjatë klasifikimet është “Body Like a Back Road”, e Sam Hunt, me 34 javë. Ndërsa në vend të dytë qëndron një tjetër këngë e “Florida Georgia Line”, “Cruise”, me 24 javë.

Ndërsa në klasifikimin “Billboard Hot 100”, “Meant to be” renditet e treta. Kurora mbahet nga Drake me dy këngë, “Nice for what” dhe “God’s plan”.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483