KULTURË

Me pikturë përtej barrierave

Mirjeta Qehaja ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës, në degën e Pikturës.

E veçanta e Mirjetës është se ajo është studentja e parë e komunitetit egjiptian, e cila tashmë ka përfunduar studimet dhe po vazhdon në të njëjtën degë studimet Master.

Ajo thotë se është ndjenjë e mirë të ecësh para, por në të njëjtën kohë nuk është ndjenjë e mirë, që asnjë student tjetër i komunitetit egjiptian të mos i vazhdojë studimet në këtë degë.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483