Kosova

Më në fund një lajm i mirë rreth të sëmurëve me koronavirus në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se një person i konfirmuar më parë pozitiv me koronavirus, tashmë ka dalë negativ.

Por thotë se për t’u konfirmuar nëse është shëruar plotësisht pacienti i parë në Kosovë, duhet të bëhen edhe një test tjetër.

“Në ndërkohë kemi rezultatin e parë NEGATIV të njërit nga pcientët me COVID 19 pozitiv. Nevojitet edhe testi kontrollues dhe me shpresë që do të kemi pacientin e parë të shëruar me COVID 19 në Kosovë”, ka thënë IKSHPK.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.