SPORT

McGregor anulon meçin e tretë me Poirier

Trilogjia mes Conor McGregor dhe Dustin Poirier nuk do të jetësohet.

Kjo pasi ishte irlandezi McGregor e ka anuluar këtë meç.

Meçi i tretë mes tyre ishte vendosur të zhvillohej në Las Vegas më 10 korrik.

Sidoqoftë, McGregor tha se kjo luftë është anuluar dhe se ai do të luftojë me dikë tjetër më 10 korrik.