Kombëtare

Mbush veturën me derivate dhe ik pa paguar

Një punëtor serb i një pike të karburantit në Rudare të Zveçanit lajmëroi policinë se një person i panjohur ka ikur pa paguar.

Person ka mbushur veturën me derivate në vlerë rreth 58 euro duke mos e paguar dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Policia tha se rasti është nën hetim.