Kombëtare

Mbrojtja e ambientit në fokusin e të riut

Peon Sadiku, një 14 vjeçar nga Gjilani, përpiqet që përmes video-projekteve që i realizon vetë dhe i publikon në kanalin e tij në Youtube, të ndikojë në vetëdijesimin e rrethit për mbrojtjen e ambientit dhe për problemet e shoqërisë.

Aktualisht, ndotja e lumenjve është një nga temat në fokusin e tij.