Kosova

Mbretëron qetësi pas aksionit të policisë

Qetësia i ka kapluar thuajse gjithë rrugët e Prishtinës pas aksionit që ka ndërmarr Policia e Kosovës në bashkëpunim me Inspektoratin, në funksion të mbikëqyrjes së zbatimin të masave anti-COVID të përcaktuar nga qeveria.

Aksionit i është bashkangjitur edhe ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj.

Policia dhe Inspekcioni, aksion më të madh ka zhvilluar tek “Kafet e vogla” dhe “Kafet e Rakisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483