Kosova

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, përgatitet për seancën konstituive të legjislaturës së shtatë

PAMJE EO

Është mbledhur Kryesia e Kuvendit për të përcaktuar rendin e ditës për seancë konstituive të thirrur për 26 dhjetor nga presidenti i vendit, Hashim Thaçi

Tashmë, kur kanë mbetur tetë ditë nga kjo seancë, VV-ja dhe LDK-ja që po tentojnë që së bashku të formojnë koalicionin Qeverisës, nuk janë pajtuar ende për marrëveshje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.