Kosova

Mbi 56 për qind e të rinjve kosovarë e mbështesin partinë e Albin Kurtit

Sondazhi javës i cili është shpalosur me herët në Rubikon të Klan Kosovës, ka rezultuar se mbi 56 për qind e të rinjve kosovar e mbështesin partinë e Albin Kurtit.

Po sipas këtij sondazhi i cili është organiuzar nga PIPO, ka treguar se përveç që VV ka dalur si partia më votuar me mbi 41% të elektoratit, edhe të rinjtë e Kosovës po del se e mbështetin masivisht partinë e Albin Kurti.

E siç dihet Albin Kurti, dje edhe zyrtarisht është shpallur kandidat për kryeministër nga Vetëvëndosje.

Derisa në zgjedhjet e 14 shkurtit, Kurti i ka bashkuar forcat me lniciativën e Vjosa Osmanit, duke garuar së bashku në një listë të përbashkët.

Entuziazmi dhe pritja për fitore gjithnjë e më shumë po rritet, e sidomos kjo po vërehet në diasporën shqiptare./Syri.net