Mbi 1 mijë e 700 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 719 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 23 aksidente me të lënduar dhe 33 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 24 persona dhe 20 janë dërguar në mbajtje.

Go to TOP