Rajoni

Mbajti nënën e vdekur në banesë për 6 vite, slloveni donte të merrte pensionin e saj

Policia sllovene ka arrestuar një burrë 67 vjeç, i cili mbajti trupin e nënës së tij të vdekur në apartament për disa vjet.

Trupi i gruas 96 vjeçare u gjet nga policia në një apartament në zonën e Lubjanës.

 Zhdukja e saj ishte raportuar nga të afërmit e tjerë.

67 vjeçari e kishte mbajtur trupin e nënës së tij për vite të tëra, me qëllimin që ta gëzojë pensionin e saj.

Nga hetimet e para dyshohet se gruaja kishte vdekur që 6 vite dhe u mbajt e mbyllur në një dhomë.

Policia deklaron se ky njeri dyshohet për krimin e përdhosjes së një trupi të pajetë, duke shkaktuar vdekjen duke lënë pas dore një person dhe duke mashtruar.