Kosova

Mbahet protestë sot në Prishtinë

Shoqëria civile organizon protestën e tretë me radhë, në të cilën kërkohet dorëheqja e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe nisja e procesit të Vettingut në sisremin e drejtësisë.

Protesta mbahet në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.