Kosova

Mbahet gara e diturisë për nxënësit e Kosovës

Sot nxënësit e Kosovës të shkollave fillore dhe të mesme i nënshtrohen garave të diturisë.

Gara Nacionale e Diturisë mbahet për të gjithë nxënësit në të gjitha shkollat e Kosovës.

Mësimdhënësit dhe nxënësit janë njoftuar vetëm një ditë më parë për mbajtjen e garës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.