Kosova

Mashtrim apo shaka? Në internet dalin votat për shitje

Në rrjete sociale dhe platforma të ndryshme për shitblerje në Kosovë, janë bërë dhjetëra shpallje ku qytetarët kanë ofruar për shtije votën e tyre për zgjedhjet e 6 tetorit.

Shumë nga ta thonë se u është keqpërdorur numri i tyre. Prokuroria po heton personat që i kanë publikuar këto shpallje, pasi shitja e votës është vepër penale.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483