Kosova

MAShT apel për testin e Maturës Shtetërore, ka mashtrime

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ju bën thirrje të gjithë nxënësve që këtë vit i nënshtrohen testit të Maturës Shtetërorë të mos bien pre e keqpërdoruesve, që po pretendojnë se kanë publikuar testin për ditën e dytë ne rrjete sociale.

MASht i siguron të gjithë nxënësit se testet e publikuara nuk janë testet të cilat do t’i kenë para vetes në ditën e testimit. /Kosova.info/