Kombëtare

Mali i Zi dhe Serbia nisin skuadra emergjencash drejt Shqipërisë

Kryeministri Rama ka njoftuar se homologu i tij i Malit të Zi, ka nisur një skuadrës speciale mbështetje për të dëmtuarit nga tërmeti i fortë që ra ditën e sotme.

Po ashtu, kryeministri Rama thotë se ka pasur një bisedë telefonike edhe me Presidentin e Serbisë, Vuçiç, i cili i ka komunikuar një se një skuadër mbështetëse specializuar në raste emergjencash është nisur drejt Shqipërisë.