SPORT

Maldonado ka grumbulluar cilësi të ndryshme të golashënuesve më të mirë në histori të futbollit

Gazetari spanjoll Julio Maldini Maldonado ka treguar se çfarë karakteristika do të nevojiteshin për ta formuar një sulmues të përsosur, duke zgjedhur aftësi të ndryshme nga lojtarë të ndryshëm.

Maldini krijon sulmuesin e përsosur: Këmbën e majtë të Messit, personalitetin e Ronaldos

Maldonado ka grumbulluar cilësi të ndryshme të golashënuesve më të mirë në histori të futbollit për ta formuar sulmuesin e përsosur – nga Jamie Vardy e deri te Cristiano Ronaldo.

Sipas Maldonado, sulmuesi do t’i kishte këto karakteristika të këtyre lojtarëve:

Fuqia: Ronaldo Nazario

Shpejtësia: Jamie Vardy

Eleganca: Marco van Basten

Këmba e majtë: Lionel Messi

Këmba e djathtë: Kylian Mbappe

Gjuajtjet me kokë: Carlos Santillana

Shfrytëzimi i rasteve: Gerd Muller

Instinkti i golashënuesit: Gary Lineker

Personaliteti: Cristiano Ronaldo

Sipas Maldonados, një lojtar me këto karakteristika të këtyre supersulmuesve do të ishte i pandalshëm në botën e futbollit dhe do të cilësohej si sulmuesi i përsosur. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.