Video

Macchiato-mania

Në kafenetë e kryqytetit, macchiato dhe espresso gjejnë përdorim shumë të madh.

Mijëra kafe shërbehen gjatë ditës nëpër kafene, duke filluar nga mëngjesi. Banakierët krijojnë edhe figura të ndryshme gjatë përgatitjes së kafesë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.