Kosova

Lutfi Haziri për Osmanin dhe grupin e saj: Kanë kaluar në një listë marksist-leniniste

Nënkryetari i LDK’së, Lutfi Haziri, ka thënë për u.d së presidentit Vjosa Osmani dhe listën e saj se kanë kaluar në një listë të majtë ideologjike, në një listë marksist-leniniste.

“Më vjen keq që Fatoni dhe grupi i tij kanë kaluar në një listë të majtë ideologjike, në një listë marksist-lenisite, në një listë të cilën Peci e ka luftuar”, është shprehur Haziri.

Tutje, Haziri foli edhe për deklaratat e Osmanit ku kjo e fundit tha se ishte e ndikuar derisa kishte folur për Kuritn.

“Ajo është e pandikuar, Vjosa Osmani nuk mund të ndikohet nga askush. Nëse po flisni për një zonjë që ka guxim politik, nuk mund të flasim për ndikueshmëri. Nëse atëherë ka qenë e ndikueshme, sot nga kush është e ndikueshme? Për mua ka qenë shumë e butë në krahasim me rivalin kryesor, VV’në”, ka thënë Haziri.


“Servilë, sejmen dhe lëpirësa të politikave të LDK’së janë mu ata që fshehën pas këtyre thënieve, unë i ftoj me u kundërshtu me mu në një debat të hapur, kudo që dojnë këta. Krejt servilët e LDK’së dhe ata që politikat e LDK’së i kanë realizuar për qëllime personale të përkthyera në pozita… janë bë bashkë sepse dojnë hale ma shumë me shfrytëzu LDK’në”, ka thënë Haziri. 

“Ajo listë kundërshton rugovizmin. Në këtë grup ka hy edhe Fatoni vetë, por do ta shohim pas 14 shkurtit”, shtoi Haziri.