SPORT

Luhen finalet e kampionatit të Beach Volley U20

Pas ndeshjeve kualifikuese të zhvilluara sot për finalet e kampionatit të Kosovës U20 në beach volley, nesër do të mësohen edhe ekipet fituese të kampionatit. Në program do të jenë ndeshjet gjysmëfinale dhe finale në të dyja konkurrencat. 

Gjysmëfinalet do të zhvillohen me fillim nga ora 11:00, ku do të takohen:

Gjysmëfinalet meshkujt

11:00, A.BYTYQI/E.NRECAJ vs B.DEMNIKA/G.GUDAQI
12:00, A.SALIHU/F.SALIHU vs R.BAJRAMI/E.MALIQI

Gjysmëfinalet femrat
11:00, G.RACI/L.HAJDINI vs L.PIREVA/Z.KADRIU
12:00, M.AVDULLAHU/J.IDRIZI vs A.BERISHA/F.GASHI
_____________________
13:00, Ndeshjet për vend të tretë
_____________________
14:00, FINALJA E FEMRAVE
15:00, FINALJA E MESHKUJVE /Kosova.info/