Kosova

Luftë me kallashnikov në një hotel të Prishtinës (VIDEO)

Në fund të muajit mars të  vitit 2019, një rast i rëndë kishte shokuar kryeqytetin – jo fortë larg ndërtesës së Kuvendit të Kosovës, konkretisht në Hotelin “Familja Rezidence”, ishin dëgjuar të shtëna me armë zjarri, jo vetëm nga revolet por edhe pushka e gjatë dhe kallashnikovi.

Në videon e publikuar nga portali“Front Online” shihen skenat e gjuajtjeve me armë, madje edhe plagosja në sy e njërit nga të përfshirët në këtë rast të rëndë, për të cilin Prokuroria Themelore e Prishtinës, përkatësisht Departamenti i Krimeve të Rënda, më 11 tetor 2019 ka ngritur aktakuzë ndaj katër të dyshuarve, ku njëri prej tyre është edhe palë e dëmtuar.

Përveç këtyre pamjeve, u publikua edhe disa pamje të tjera të luftë që ndodhi jashtë objektit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.