SPORT

“Lidhja e Prizrenit” dhe “Ahmet Hoxha” femrat kampion pranveror të juniorëve

Me 10 dh 11 prill në shkollën Tefik Çanga në Ferizaj u zhvilluan ndeshjet e radhës në kategorinë e juniorëve dhe të seniorëve, duke respektuar masat anticovid.

Juniorët zhvilluan dy xhirot e fundit për sezonin pranveror, ku favoritët nuk lejuan befasi. Juniorët nga Prizreni fituan të gjitha, 11 ndeshjet, për të mbrojtur titullin e kampionit edhe sivjet. Ndërsa tek junioret në pilot projektin e filluar sivjet vashat e klubit Ahmet Hoxha femrat fituan po ashtu të gjitha ndeshjet e parapara për  tu shpallur kampion pranveror për herë të parë në këtë ligë.

Të dielën në kalendar ishin ndeshjet e superligës për meshkuj dhe femra, me shumë ndeshje të forta, befasi e momente dramatike. Një javë para se të përfundon kampionati Lidhja e Prizrenit ka siguruar vendin e parë, pasi në ndeshjen derbi të javës ka fituar ndaj Elting Dardanisë me 3:1, ndërsa Prishtina është befasuar nga Ahmet Hoxha me 3:2.

Tek femrat nuk kishte ndonjë befasi, favoritet nuk kanë lejuar befasi.

Rezultatet dhe tabelat

SuperLiga – Meshkujt
Xhirovendasmysafir  
517Lidhja e prizrenitLiria30
18KVPP PrizreniElting Dardania23
19PrishtinaAhmet Hoxha23
20VushtrriaPriping23
621Elting DardaniaLidhja e prizrenit13
22LiriaPrishtina23
23PripingKVPP Prizreni13
24Ahmet HoxhaVushtrria31
SUPER LIGA – MESHKUJT 2021
LFHPikë
1Lidhja e prizrenit66018:412
2Elting Dardania65116:1011
3Prishtina64216:1210
4Liria63312:149
5Priping62413:158
6KVPP Prizreni62412:158
7Ahmet Hoxha6249:158
8Vushtrria6067:186
SuperLiga – Femrat
Xhirovendasmysafir  
517Drita FemratAhmet Hoxha MK30
18Lidhja e Prizrenit FemratVushtrria Femrat03
19Ahmet Hoxha FemratSHPP Ahmet Hoxha Femrat30
20Peja femratPrishtina Femrat23
621Vushtrria FemratDrita Femrat03
22Ahmet Hoxha MKAhmet Hoxha Femrat03
23Prishtina FemratLidhja e Prizrenit Femrat13
24SHPP Ahmet Hoxha FemratPeja femrat31
SUPER LIGA – FEMRAT 2021
LFHPikë
1Drita Femrat77021:014
2Ahmet Hoxha Femrat76118:413
3Vushtrria Femrat64213:610
4Prishtina Femrat63310:129
5Lidhja e Prizrenit Femrat6248:148
6Ahmet Hoxha MK6247:148
7SHPP Ahmet Hoxha Femrat6153:167
8Peja femrat6064:186
Liga e Juniorëve
Xhirovendasmysafir  
1055Kpp VushtrriaKpp Lidhja e Prizrenit03
56Kpp SHPP Ahmet HoxhaKpp Sharri32
57Kpp Shkolla PrizreniKpp Hasan Prishtina13
58Kpp Ahmet Hoxha MKKpp Priping30
59Kpp KVPP PrizreniKpp Maestro03
60Kpp IstoguKpp Gani Maloku13
1161Kpp Lidhja e PrizrenitKpp SHPP Ahmet Hoxha30
62Kpp Shkolla PrizreniKpp Vushtrria03
63Kpp SharriKpp Priping30
64Kpp Hasan PrishtinaKpp KVPP Prizreni31
65Kpp Ahmet Hoxha MKKpp Gani Maloku23
66Kpp MaestroKpp Istogu23
LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ 2021
KlubiLFHPikë
1Kpp Lidhja e Prizrenit1111033:222
2Kpp Gani Maloku1110131:921
3Kpp Ahmet Hoxha MK119230:1120
4Kpp SHPP Ahmet Hoxha117427:2018
5Kpp Vushtrria116524:1917
6Kpp Sharri116522:1817
7Kpp Hasan Prishtina116521:2217
8Kpp Maestro113814:2614
9Kpp Shkolla Prizreni113812:2714
10Kpp Istogu113812:2814
11Kpp KVPP Prizreni112910:3013
12Kpp Priping110119:3311
Liga A Junioret
Xhirovendasmysafir  
410Ahmet Hoxha FemratGani Maloku31
11Ahmet Hoxha MKIstogu30
12KVPP PrizreniPeja femrat31
513Ahmet Hoxha FemratAhmet Hoxha MK31
14Gani MalokuPeja femrat30
15IstoguKVPP Prizreni13
LIGA E JUNIOREVE – FEMRA 2021
KlubiLFHPikëMINUSTOTAL
1Ahmet Hoxha Femrat55015:21010
2Ahmet Hoxha MK54113:399
3Gani Maloku53210:888
4KVPP Prizreni5238:1177
5Peja femrat5144:1266
6Istogu5051:15514