Show Biz

Lori gjatë këtij vikendi lansoi dy këngë

Loreta Kaçka ka lansuar  baladën dhe muzikën folk dhe një baladë për fansat e muzikës së saj.

Këngëtarja para dy ditësh solli një këngë që iu kushtohet argëtimeve dhe ahengjeve familjare.


Një ditë më pas ajo lansoi “Nuk e di pse m’kjahet” mban titullin kënga e re, e cila gjithashtu është kompletuar edhe nga ana vizuale.

Është një baladë që vjen e interpretuar për mrekulli nga Lori.

“Një këngë shumë e bukur dhe e dhimbshme për kanagegj”, ka shkruar këngëtarja në një postinë rrjetet sociale./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.