Show Biz

Loredana ia lëshon këngën e saj Hanës, shikojeni reagimin e saj të ëmbël

Ajo është vajza e dy këngëtarëve të njohur dhe sigurisht që do të rritet me muzikën e tyre!

Hana e pëlqen shumë muzikën e prindërve veçanërisht atë të Loredanës.

Në videon e publikuar nga Loredana duket se vogëlushja po shijon në maksimum mëngjesin në ritmet e këngës  “Jetzt rufst du an”.

Vogëlushja të shkrin zemrën me buzëqeshje kur dëgjon zërin e nënës së saj në këngën e publikuar në korrik, që ka arritur plot 18 mln klikime.